Alisa u zemlji cuda

Uzrast: 7+

Tekst: Jovica Tišma

Režija: Dušan Ranković

Predstava "Alisa u zemlji čuda" temelji se na klasičnom djelu Lewisa Carrolla i nudi nevjerojatno putovanje u fantastičan svijet pun čudnovatih likova i avantura. Glavna junakinja, Alisa, slučajno pada kroz zečju rupu i ulazi u zemlju čuda, gdje se suočava s neobičnim situacijama i susreće bizarno šarene likove poput Besmislenog Šešira, Bijelog Zeca, Mačka Cheshirea i Ludog Kapešanta.

Predstava istražuje teme identiteta, odrastanja i izazova s kojima se suočava Alisa dok pokušava razumjeti i preživjeti ovaj neobični svijet. Kroz niz nevjerojatnih scena i dijaloga, gledatelji će biti uvučeni u čarobnu i često zbunjujuću priču.

"Alisa u zemlji čuda" predstavlja kombinaciju maštovite priče, nevjerojatnih vizuala i dubokih tema koje čine ovu predstavu intrigantnom i zabavnom za gledatelje svih dobnih skupina. Ova adaptacija klasičnog djela donosi svijet Carrolla na scenu na način koji će vas oduševiti i ostaviti s mnogo pitanja o stvarnosti i maštovitosti.

 

×

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP